De accountant naast de ondernemer

De jaarrekening, controles en andere administratieve werkzaamheden laat u over aan de accountant van Schipper. Dat is iemand die u vertrouwt, die u goed adviseert en waarmee u kunt sparren. 

Workshop inzicht in verzuim

  • Geplaatst door Afdeling Communicatie
  • In de categorie Schipper Personeel & Organisatie
  • Op 12 mei 2017

Vrijdag 9 juni, 10:00 uur – 14:00 uur.

Met verzuim gaan hoge kosten gepaard en als werkgever kunt u risico’s lopen als u een hoog verzuimpercentage heeft. Hoe houdt u de regie op het verzuim, hoe beperkt u arbeidsongeschiktheid en welke valkuilen komen hierbij kijken? In een heldere, interactieve workshop nemen Mathilde van Engelen (HR-adviseur) en Jean-Pierre Hubregsen (Senior Adviseur Arbeidsrecht/Sociale Verzekeringen) u mee in deze vraagstukken en geven u inzicht in recente wetswijzigingen op uw vakgebied. U kunt de actuele stand van zaken direct vertalen naar de praktijk en ziet waar de kansen en bedreigingen voor uw organisatie liggen. Wilt u leren van ervaringen van collega-ondernemers en praktische tips en handvatten krijgen? Meld u dan hiernaast aan voor deze workshop.
 
Programma
10:00 – 10:30 Inloop
10:30 – 12:30 Workshop
12:30 – 14:00 Overheerlijke ondernemerslunch
 
Locatie
Villa Augustus
Oranjelaan 7
3311 DH  Dordrecht

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met uw adviseur of bel onze afdeling Communicatie op telefoonnummer 0113 23 94 00 of mail: communicatie@schippergroep.nl.
 
Wij kijken uit naar uw komst!

Terug naar overzicht