De accountant naast de ondernemer

De jaarrekening, controles en andere administratieve werkzaamheden laat u over aan de accountant van Schipper. Dat is iemand die u vertrouwt, die u goed adviseert en waarmee u kunt sparren. 

Personeelsmanagement

Het goed presteren van de organisatie hangt in de eerste plaats af van de inzet en de kwaliteit van uw medewerkers. Die inzet en kwaliteit is echter niet vanzelfsprekend. Wij ondersteunen bij het voeren van een goed personeelsbeleid. De adviseurs van Schipper Personeel & Organisatie weten welke middelen zij in kunnen zetten om uw personeelsbeleid op de juiste wijze vorm te geven en ondersteunen van A tot Z in het proces.

Om een goed personeelsbeleid te kunnen voeren ondersteunen wij u bij:

Interim personeelsmanagement
Onze adviseurs kunt u tijdelijk of structureel inzetten voor de volgende personele vraagstukken:

Opstellen van functieprofielen/competentieprofielen
De adviseurs van Schipper Personeel & Organisatie zorgen voor het opstellen van de profielen en de daarbij behorende competenties en eisen, waardoor er op een duidelijke wijze zichtbaar wordt hoe taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden gedelegeerd worden aan uw medewerkers.

Loopbaanbegeleiding
Heeft uw medewerker onvoldoende zicht op zijn kwaliteiten en weet niet goed wat een passende vervolgstap is? Middels een zoektocht naar drijfveren, kwaliteiten en vaardigheden begeleidt door een coach krijgt uw medewerker nieuwe inzichten. Wij helpen hier u graag bij!

Outplacementbegeleiding/begeleiding van werk tot werk
Beëindigt u een of meerdere dienstverbanden van medewerkers, bijvoorbeeld door een reorganisatie of omdat de medewerker niet meer binnen de organisatie past? Dan wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van outplacement.

Schipper Personeel & Organisatie zorgt dat er een vloeiende overstap gemaakt kan worden van werk naar werk. Deze trajecten zijn altijd maatwerktrajecten.

Werving & selectie
Schipper Personeel & Organisatie vormt een professionele schakel tussen werkgever en werknemer. Met kennis van de regionale arbeidsmarkt en ruim zicht op kandidaten en vacatures in Zuidwest-Nederland, laten wij geen talent onbenut. Van het opstellen van het functieprofiel tot de arbeidsovereenkomst, bij ons bent u aan het goede adres.

Bent u werkgever en heeft u een vacature of bent u zelf juist op zoek naar een nieuwe uitdaging ? Klik dan hier voor ons vacatureaanbod.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, klik hier voor meer informatie.

 

 

Uw contactpersoon

C. (Kees) Zorge
 • C. (Kees) Zorge
 • Senior Adviseur ICT
 • Stadhuisplein 20
 • 4382 LG Vlissingen
 • Tel: 0118 48 68 48
 • Mobiel: 0641480157
 • kzorge@schippergroep.nl
Contact pagina

Nieuws

 • 15 mrt

  Gecombineerde Opgave 2018: regel alles op tijd!

  Het is weer tijd voor de Gecombineerde Opgave (GO). Deze kunt u ind...

  Lees verder
 • 09 mrt

  WBSO: op tijd de gerealiseerde uren van 2017 melden!

  Heeft u in 2017 gebruik gemaakt van de WBSO (afdrachtvermindering s...

  Lees verder
 • 09 mrt

  Stimulering in de SDE+

  Het doel van de regeling Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE...

  Lees verder
 • Meer nieuws