De accountant naast de ondernemer

De jaarrekening, controles en andere administratieve werkzaamheden laat u over aan de accountant van Schipper. Dat is iemand die u vertrouwt, die u goed adviseert en waarmee u kunt sparren. 

Arbeidsrecht & sociaal verzekeringsrecht

Arbeidsrecht

Een goede arbeidsovereenkomst is belangrijk. Dat klinkt eenvoudig, maar in veel gevallen wordt toch te snel op een eenvoudige standaardovereenkomst teruggevallen. Het is niet zo zeer de overeenkomst waar onze belangrijkste toegevoegde waarde zit, maar meer samen met u nadenken over de afspraken en bedingen die vastgelegd moeten worden.

Als een werkgever het dienstverband wil verbreken, dan begeleiden wij de eventuele ontslagaanvraag. We adviseren bij de wijze van ontslag. Maar ook hebben we veel ervaring met het voeren van ontbindingsprocedures bij de kantonrechter. Ook bieden wij begeleidingstrajecten in de vorm van outplacement of werving en selectie.

Tip: Met een abonnement Arbeidsrecht bent u altijd verzekerd van correct en actueel advies en kunt u zich bezighouden met ondernemen. Klik hier voor meer informatie over ons abonnement arbeidsrecht.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact op met onze juriste arbeidsrecht: mevrouw mr. Liesbeth Mijnsbergen.

Sociale zekerheid

De sociale zekerheid in Nederland verandert in hoog tempo. Voor een werkgever is niet snel te overzien welke mogelijkheden u heeft om te besparen op premielasten of welke bedreigingen er zijn bij het niet of verkeerd toepassen van sociale zekerheidsregels.

Onze specialist op dit gebied, Jean-Pierre Hubregsen, heeft zijn sporen inmiddels verdiend op dit terrein. Niet alleen kennen ze hun vakgebied door en door. Ook hebben ze veel ervaring met procedures binnen de sociale zekerheid bij het UWV, de Rechtbank en de Centrale Raad van Beroep

Belangrijke vragen die op dit gebied spelen:

Zo zijn er vele vragen die dagelijks de bureaus van onze specialisten passeren. Loopt u ook met vragen rond, neem dan contact op. Onze specialisten helpen u graag verder op weg.

Uw contactpersoon

J.P.A. (Jean Pierre) Hubregsen
 • J.P.A. (Jean Pierre) Hubregsen
 • adviseur arbeidsrecht/sociaal verzekeringsrecht
 • Willem Alexanderlaan 41
 • 4532 DB Terneuzen
 • Tel: 0115 64 15 55
 • Mobiel: 06 21 26 73 57
 • jhubregsen@schippergroep.nl
Contact pagina

Nieuws

 • 13 jul

  Nieuwe fiscale regeling monumentenpand

  Er komt een nieuwe regeling voor het onderhoud van monumentenpanden...

  Lees verder
 • 29 jun

  Al uw cijfers in één overzicht

  Misschien is uw onderneming of groep van ondernemingen wel verplich...

  Lees verder
 • 29 jun

  Wie volgt straks uw levenswerk op?

  Ondernemen is het mooiste wat er is. Tegelijkertijd is het ook keih...

  Lees verder
 • Meer nieuws