De accountant naast de ondernemer

De jaarrekening, controles en andere administratieve werkzaamheden laat u over aan de accountant van Schipper. Dat is iemand die u vertrouwt, die u goed adviseert en waarmee u kunt sparren. 

Credion Drechtsteden

De adviseur van Credion fungeert als tussenpersoon tussen de ondernemer en de financier. Dit kan via de traditionele kanalen als banken, maar ook middels crowdfunding, pensioenfondsen en andere alternatieve financieringsbronnen. Het helpen realiseren van uw ondernemingsplannen is een uitdaging die uw Credion adviseur met beide handen aanpakt.

Credion Drechtsteden
Sinds januari 2015 is Credion actief in de regio Drechtsteden en is Dick de Jong, zelf afkomstig uit de regio Drechtsteden, uw adviseur op het gebied van financieringsadvies. Een Credion adviseur uit Drechtsteden, werkzaam op een lokale vestiging. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee voor de ondernemer die op zoek is naar een passende financiering. Zo is Dick als adviseur bekend in de regio en kent hij de lokale bedrijven. Anderzijds heeft hij toegang tot de landelijke financieringsbronnen en kan hij gebruik maken van de kracht van het landelijke netwerk van Credion.

Aanmelden nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent financieringsadvies? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt drie keer per jaar in uw mailbox. Klik hier om u aan te melden.