De accountant naast de ondernemer

De jaarrekening, controles en andere administratieve werkzaamheden laat u over aan de accountant van Schipper. Dat is iemand die u vertrouwt, die u goed adviseert en waarmee u kunt sparren. 

Geneva Group International AG (GGI)

Sinds 1 december 2017 is de Schipper Groep lid geworden van Geneva Group International AG (GGI). Door deze strategische keuze hebben we toegang tot een hoogwaardig internationaal netwerk van accountants, fiscalisten, juristen en overnameadviseurs. Hierdoor blijven we ondernemers voorzien van hoogwaardig advies en ondersteuning bij internationaal ondernemen. 

Geneva Group International
GGI is met opgeteld 560 leden wereldwijd een van de grootste samenwerkingsverbanden van onafhankelijke, toonaangevende en ervaren accountants-, advies- en advocatenkantoren. Ze zetten zich allen in om klanten te voorzien van specialistische oplossingen voor hun internationale bedrijfsbehoeften. GGI werkt met 771 kantoren vanuit 123 landen, waarmee ze de beste lokale, onafhankelijke bedrijven in staat stellen wereldwijd te handelen zonder hun onafhankelijkheid te verliezen.

Bekijk voor meer informatie over deze wereldwijde alliantie op www.ggi.com.

Internationaal ondernemen
Wist u dat de overheid subsidies beschikbaar stelt voor bedrijven die overwegen internationaal te ondernemen? Met de subsidie kan 50% van de kosten van bijvoorbeeld een haalbaarheidsonderzoek worden gedekt. Onderneemt u al over de grens of is dit uw ambitie? Onze specialisten hebben alle kennis in huis om u te ondersteunen bij al uw internationale ondernemersvraagstukken. Neem hierover contact op met onze specialisten Sebastian van Wijk of Rutger Groenewegen.

 

Neem contact op met onze specialisten

mr. S.A.J. (Sebastian) van Wijk RB

 

mr. S.A.J. (Sebastian) van Wijk RB
Manager Belastingadvies

T. 010 48 00 155
E. svanwijk@schippergroep.nl

 

 

 

drs. R.G. (Rutger) Groenewegen RA RV
Partner Corporate Finance

T. 010 48 00 155
E. rgroenewegen@schippergroep.nl