De accountant naast de ondernemer

De jaarrekening, controles en andere administratieve werkzaamheden laat u over aan de accountant van Schipper. Dat is iemand die u vertrouwt, die u goed adviseert en waarmee u kunt sparren. 

Over Schipper

De historie van de Schipper Groep gaat terug naar 1938. In dat jaar werd Schipper Accountants opgericht en anno 2018 tellen wij 12 vestigingen in Zuidwest-Nederland. Schipper biedt ondernemers diverse diensten op het gebied van onder meer accountancy, controle, belastingadvies, juridische advisering en algemeen bedrijfseconomisch advies. Daarnaast kenmerkt ons bedrijf zich door een gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van corporate finance, pensioenen, estate planning, successieplanning en human resources.

De Schipper Groep
De Schipper Groep is een verzamelnaam voor vijf labels: Accountants, Fiscaal, Corporate finance, Pensioen, Financieringsadvies, Personeel & Organisatie. De identiteit van onze organisatie is te vertalen in: no-nonsense, professioneel met een persoonlijke aanpak. "Schipper, de adviseur naast de ondernemer" zegt wie we zijn en wat we doen.

Naast de ondernemer
Bij de totale groep werken ongeveer 350 professionals op allerlei gebieden. Niet alleen voor accountants- en belastingadviseurs bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een sparringpartner voor onze mkb-klanten. Wij gaan niet op de stoel zitten van de ondernemer, maar wel er pal naast.

Concrete oplossingen
Uw vraagstukken zijn onze vraagstukken om op te lossen. Door de inzet van onze kennis, inzet en creativiteit komen we samen met u tot concrete en overzichtelijke oplossingen. Onze regionale binding zorgt dat we uw branche, afzetmarkt en concurrenten kennen en nog sneller en slimmer kunnen anticiperen op uw vraag.