De accountant naast de ondernemer

De jaarrekening, controles en andere administratieve werkzaamheden laat u over aan de accountant van Schipper. Dat is iemand die u vertrouwt, die u goed adviseert en waarmee u kunt sparren. 

Masterclass ‘Bedrijfswaardering: wat is waar(de)?’

  • Geplaatst door Afdeling Communicatie
  • In de categorie Schipper Corporate Finance
  • Op 14 augustus 2018

Bij een voorgenomen aan- of verkoop van een onderneming, of bij een conflict, gaan de discussies veelal over de waarde van de onderneming. Wat is waarde? En wat is waar? Onze adviseurs Corporate Finance nodigen u graag uit voor de Masterclass ‘Bedrijfswaardering: wat is waar(de)?’ op donderdag 4 oktober 2018 in de namiddag op ons kantoor in Barendrecht. 

In deze Masterclass wordt u meegenomen in alle zaken die een rol spelen voor de waarde, waardering en prijsbepaling bij transacties en conflicten. Onze adviseurs vertellen in een kleine setting alles over het bepalen van de waarde en prijs van een onderneming en over de verschillende facetten die hierin een rol spelen.  

Locatie
Schipper Rotterdam
Escudostraat 37
2991 XV Barendrecht

Datum
Donderdag 4 oktober 2018

Aanmelden
Deze Masterclass is voor ondernemers en is praktisch en interactief. De Masterclass wordt u aangeboden door de Schipper Groep en er zijn geen kosten aan verbonden. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze Masterclass. U kunt zich aanmelden door te mailen naar corporatefinance@schippergroep.nl.

 

Terug naar overzicht