De accountant naast de ondernemer

De jaarrekening, controles en andere administratieve werkzaamheden laat u over aan de accountant van Schipper. Dat is iemand die u vertrouwt, die u goed adviseert en waarmee u kunt sparren. 

Zelfinzicht, de sleutel tot beter presteren

 • Geplaatst door Afdeling Communicatie
 • In de categorie Schipper Personeel & Organisatie
 • Op 30 maart 2018

Hoe kan ik mijn medewerkers optimaal laten presteren? Hoe kan ik mijn team beter laten samenwerken? Met deze vragen gaan de HR adviseurs van Schipper Personeel & Organisatie graag met u en uw team aan de slag.

Het antwoord is voor elke medewerker en voor elk team anders. Ieder mens is uniek op zijn eigen manier. En daardoor heeft elk team zijn eigen, bijzondere dynamiek. Het is de kunst om duidelijk te krijgen waarin elke medewerker uitblinkt, wat minder bij hem/haar past en op welke aspecten ontwikkeling wenselijk is. Ook is het goed om te weten welke manier van aansturen en coachen het meest effectief is voor deze medewerker.

Met meer energie beter presteren
Deel de ‘gebruiksaanwijzing’ van uw medewerkers met de andere teamleden. Maak optimaal gebruik van elkaars kwaliteiten en vul elkaar aan op de mindere punten. Koppel dit aan uw teamdoelstelling en het team gaat met meer energie al snel beter presteren.

Vergroten van zelfinzicht
Het vergroten van zelfinzicht kan met behulp van diverse ‘instrumenten’. Afhankelijk van de vraag en de doelgroep maken wij onder andere gebruik van de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA), Lumina, Structogram en Belbin. Dit doen wij op individuele basis, maar ook via teambijeenkomsten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van de adviseurs van Schipper Personeel & Organisatie.

Terug naar overzicht

Nieuws

 • 20 mrt

  Salderingsregeling zonnepanelen wordt terugleversubs...

  De zogenoemde salderingsregeling voor eigenaren van zonnepanelen, w...

  Lees verder
 • 18 mrt

  Subsidieregeling ‘Verwijdering asbestdaken’ wordt ve...

  Eind vorig jaar kwam de bodem in zicht van het budget voor de subsi...

  Lees verder
 • 15 mrt

  Kleineondernemersregeling verandert vanaf 2020

  Vanaf 1 januari 2020 gaat de vernieuwde kleineondernemersregeling (...

  Lees verder
 • Meer nieuws