De accountant naast de ondernemer

De jaarrekening, controles en andere administratieve werkzaamheden laat u over aan de accountant van Schipper. Dat is iemand die u vertrouwt, die u goed adviseert en waarmee u kunt sparren. 

Vissers Konings fuseert met de Schipper Groep

  • Geplaatst door Afdeling Communicatie
  • In de categorie Schipper Groep
  • Op 03 april 2017

Accountants- en belastingadvieskantoor Vissers Konings te Roosendaal is gefuseerd met de Schipper Groep. De medewerkers van Vissers Konings blijven werkzaam vanuit hun kantoor in Roosendaal voor ondernemers in de regio.

Vissers Konings is een mkb-praktijk actief in de regio Roosendaal. Reden voor het samengaan met de Schipper Groep is de verbreding van de dienstverlening en het waarborgen van de continuïteit. “Belangrijk in de keuze voor een fusiepartner is dat deze ons versterkt bij alles wat we al doen” aldus Erik Vermeij, partner bij Vissers Konings.

Voor de relaties van Vissers Konings zijn er geen veranderingen te verwachten. De huidige directie blijft samen met haar medewerkers het aanspreekpunt en is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk. De relaties genieten vanaf nu wel het voordeel van een nog breder aanbod van deskundigheid.

De Schipper Groep telt nu ruim 350 medewerkers verspreid over 12 vestigingen en breidt met deze stap het kantorennet verder uit en we geven verdere invulling aan onze groeiambities in Zuidwest-Nederland.

Terug naar overzicht