De accountant naast de ondernemer

De jaarrekening, controles en andere administratieve werkzaamheden laat u over aan de accountant van Schipper. Dat is iemand die u vertrouwt, die u goed adviseert en waarmee u kunt sparren. 

Schipper Accountants trotse nieuwe hoofdsponsor Jeugdopleiding NAC

  • Geplaatst door Afdeling Communicatie
  • In de categorie Schipper Accountants
  • Op 01 oktober 2017

Vol trots mogen we bekend maken dat wij, met onze Brabantse vestigingen, per 1 oktober de hoofdsponsor zijn van de Jeugdopleiding NAC.

Zaterdag voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag werd het contract voor een tweejarig partnership ondertekend in het Rat Verlegh Stadion. Het nieuwe shirt met daarop het logo van het bedrijf wordt vandaag tijdens de Singelloop gepresenteerd, waar de Jeugdopleiding ruim vertegenwoordigd is door jeugdspelers en de staf.

“Wij hebben specifiek gekozen voor deze samenwerking omdat de Jeugdopleiding van NAC goed aansluit bij een aantal belangrijke pijlers van Schipper Accountants. Zo is onze betrokkenheid bij de regionale economie en maatschappij voor ons erg belangrijk. Daarnaast heeft investeren in de toekomst en investeren in talent belangrijke raakvlakken met de jeugdopleiding. Ook het familiegevoel dat binnen de voetbalclub heerst spreekt ons erg aan. Daarbij is het mooi dat wij onze maatschappelijke betrokkenheid extra kunnen versterken door ook de samenwerking met Teamplay@NAC te zoeken”, aldus Anton Buurstede, Commercieel adviseur bij Schipper Acountants B.V.

Naast de sponsoring van de Jeugdopleiding gaat Schipper Accountants dus ook Teamplay@NAC ondersteunen. Hierbij is gekozen om het project ‘Playing For Success’ te adopteren. Dit project betreft een (na)schools programma voor leerlingen uit de bovenbouw van het basisonderwijs, de onderbouw van het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs die vanwege sociaal-emotionele redenen minder presteren dan verwacht. De inspirerende omgeving van het stadion en de betrokkenheid van spelers en trainers van NAC moeten eraan bijdragen dat kinderen weer enthousiaster worden om te leren.

Commercieel Manager Eric Matijsen is tevreden met het nieuwe partnership: “In de zoektocht naar een nieuwe partner voor de Jeugdopleiding hebben we ervoor gekozen om kwaliteit boven snelheid te plaatsen. De afgelopen maanden hebben we echt bewust de tijd genomen om de goede partij te vinden die aansluit bij de koers die de Jeugdopleiding momenteel vaart. In Schipper Accountants hebben we een partner getroffen die op langere termijn wil bijdragen aan de ontwikkeling van onze talenten en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan.”

Terug naar overzicht