De accountant naast de ondernemer

De jaarrekening, controles en andere administratieve werkzaamheden laat u over aan de accountant van Schipper. Dat is iemand die u vertrouwt, die u goed adviseert en waarmee u kunt sparren. 

Officiële erkenning Register Belasting (RB)-kantoor Schipper Groep

  • Geplaatst door Afdeling Communicatie
  • In de categorie Schipper Groep
  • Op 10 augustus 2017

Op 8 augustus 2017 heeft het Register Belastingadviseurs (RB), de beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb, de Schipper Groep formeel erkend als RB-kantoor!

De ruim 7.500 leden van het Register Belastingadviseurs (RB) hebben ingestemd met een pakket aan maatregelen om de kwaliteit van het beroep belastingadviseur verder te verhogen en toekomstbestendig te maken. Een van de maatregelen is dat kantoren zich enkel als RB-kantoor mogen profileren indien men daarvoor is erkend. Op 1 juli 2017 is het nieuwe ‘Reglement profilering RB-kantoor’ in werking getreden.

Met de erkenning als RB-kantoor wordt duidelijk dat de Schipper Groep staat voor kwaliteit. Binnen de Schipper Groep werken circa 20 belastingadviseurs die aangesloten zijn bij het RB. Hiermee heeft de organisatie voldoende dekking om als geheel erkend te worden als RB-kantoor. Op elke vestiging van de Schipper Groep bent u daarom verzekerd van kwaliteit. De kwaliteit en het op peil houden van de kennis zijn onderdelen van het kwaliteitssysteem. Met die kwaliteit staan wij onze klanten met raad en daad terzijde.

Terug naar overzicht

Nieuws

  • 14 dec

    Nu subsidie Jonge landbouwers

    Bent u Jonge landbouwer? Dan kunt u t/m 8 februari 2019 (17.00 u) d...

    Lees verder
  • 14 dec

    Fosfaatrechten: nuka's en fokstieren

    Onlangs heeft RVO bekendgemaakt hoe u om moet gaan met nuchtere kal...

    Lees verder
  • 14 dec

    Eindejaarstips Agro

    Het einde van het jaar 2018 komt in een rap tempo in zicht. Voor de...

    Lees verder
  • Meer nieuws