De accountant naast de ondernemer

De jaarrekening, controles en andere administratieve werkzaamheden laat u over aan de accountant van Schipper. Dat is iemand die u vertrouwt, die u goed adviseert en waarmee u kunt sparren. 

Lokale Brabantse ondernemers maken kennis met Zeeuwse leisure initiatieven

 • Geplaatst door Afdeling Communicatie
 • In de categorie Schipper Groep
 • Op 10 januari 2018

Op dinsdag 16 januari 2018 bezoeken circa 50 Brabantse ondernemers, door middel van een inspiratiedag, diverse Zeeuwse ondernemers. De inspiratiedag wordt georganiseerd door de Schipper Groep in samenwerking met Kenniscentrum Kusttoerisme, onderdeel van HZ University of Applied Sciences. Het doel is een kennis- en samenwerkingsplatform te creëren voor regionale ondernemers in de leisure branche die zich inzetten voor het regionaal binden en behouden van het toerisme en de branche. 

De Brabantse ondernemers zijn aangesloten bij Toerlezjoere, een initiatief van regionale leisure ondernemers gevestigd in de omgeving van Breda, Tilburg en de Belgische grens. Kijk voor meer informatie over Toerlezjoere op www.toerlezjoere.nl.  

Programma
Het programma start om 10:00 uur bij De Zeeuwse Hemel te Zierikzee met een introductie en presentatie hoe het Zeeuwse DNA binnen dit bedrijf tot uiting komt. Vervolgens vertrekken de ondernemers richting Strandpark de Zeeuwse Kust te Renesse waar de projecten Digitale Zeeland Experience, PROFIT en DNA aan bod komen. De inspiratiedag duurt tot circa 16:00 uur. 

Terug naar overzicht

Nieuws

 • 13 jul

  Nieuwe fiscale regeling monumentenpand

  Er komt een nieuwe regeling voor het onderhoud van monumentenpanden...

  Lees verder
 • 29 jun

  Al uw cijfers in één overzicht

  Misschien is uw onderneming of groep van ondernemingen wel verplich...

  Lees verder
 • 29 jun

  Wie volgt straks uw levenswerk op?

  Ondernemen is het mooiste wat er is. Tegelijkertijd is het ook keih...

  Lees verder
 • Meer nieuws