De accountant naast de ondernemer

De jaarrekening, controles en andere administratieve werkzaamheden laat u over aan de accountant van Schipper. Dat is iemand die u vertrouwt, die u goed adviseert en waarmee u kunt sparren. 

Gezocht: Trainee software-ontwikkeling (fulltime)

  • Geplaatst door Afdeling Communicatie
  • In de categorie Schipper Personeel & Organisatie
  • Op 23 juli 2015

Heb jij een passie voor ICT, ben je een starter op de arbeidsmarkt en op zoek naar een plek waar jij jezelf kunt opleiden tot software-ontwikkelaar? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Voor één van onze relaties zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en ondernemende trainee software ontwikkeling ter uitbreiding van het huidige development team. Onze opdrachtgever is een landelijk opererende ICT-dienstverlener en is gevestigd in Goes. Het kernproces van de organisatie is het ontwikkelen van maatwerk, en het (mede) implementeren van ERP-software bij klanten, alsmede het detacheren van IT-professionals.

De functie:

Als trainee software-ontwikkeling krijg je een volwaardig traineeship aangeboden dat bestaat uit een interne opleiding van twee jaar. Binnen dit traject wordt je begeleid door een senior ontwikkelaar en wordt je in korte tijd volledig opgeleid tot software ontwikkelaar. Tijdens deze periode wordt jouw voortgang regelmatig geëvalueerd en ga je samen met jouw begeleider steeds meer focus aanbrengen in de functie. Na dit traject werk je samen met een senior systeemontwikkelaar mee in een project team aan nieuwe en bestaande functionaliteiten binnen de ERP software.

Gevraagd wordt:

Hbo werk- en denkniveau: bij voorkeur verkregen door het volgen van een IT-gerichte opleiding. Heb je geen IT-gerichte opleiding gevolgd, maar ben je wel een ster in de exacte vakken zoals wiskunde? Dan nodigen wij jou ook uit om te solliciteren.

Geboden wordt:

Informatie en solliciteren:

Heb je vragen over deze functie, neem dan contact met Mattinja Oostdijk, 0113-239400. Wil je solliciteren naar deze uitdagende functie, stuur dan jouw brief met cv aan vacatures@schippergroep.nl. Voor meer informatie kijk op www.schippervacaturebank.nl.

Terug naar overzicht
Gebeld worden