De accountant naast de ondernemer

De jaarrekening, controles en andere administratieve werkzaamheden laat u over aan de accountant van Schipper. Dat is iemand die u vertrouwt, die u goed adviseert en waarmee u kunt sparren. 

Gezocht: Inkoper werkvoorbereider

  • Geplaatst door Afdeling Communicatie
  • In de categorie Schipper Personeel & Organisatie
  • Op 24 juli 2017

Voor onze relatie Breston B.V. zijn wij op zoek naar een Inkoper/werkvoorbereider (40 uur). Ben je gedreven, flexibel, nauwkeurig en resultaatgericht en ben je zeer vaardig in snel schakelen en de juiste prioriteiten stellen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Wat ga je doen qua

Wie zoeken we qua persoon

Wat bieden we jou

Welke kennis beheers je

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van complete machines, installaties, proceslijnen, transportbanden, elektrotechnische en hydraulische installaties. Deze machines kunnen standaard besteld worden of worden klant specifiek ontworpen. Breston machines worden wereldwijd ingezet in industriële context, in de scheepvaart en in de landbouw. Breston garandeert bedrijfszekerheid en efficiëntie.

Denk je het team van Breston met jouw talenten te kunnen versterken? Dan willen we je graag ontmoeten!

Heb je vragen over deze functie, neem dan contact met  Schipper P&O onder vermelding van de vacature. Wil je solliciteren naar deze functie, stuur dan jouw brief met cv aan vacatures@schippergroep.nl.

Terug naar overzicht