De accountant naast de ondernemer

De jaarrekening, controles en andere administratieve werkzaamheden laat u over aan de accountant van Schipper. Dat is iemand die u vertrouwt, die u goed adviseert en waarmee u kunt sparren. 

Financieren? Steeds meer mogelijk!

  • Geplaatst door Afdeling Communicatie
  • In de categorie Schipper Groep
  • Op 18 september 2015

Schipper Credion begeleidt klanten bij het zoeken naar financieringen. Daarvoor brengen wij alle mogelijke aanbieders en voorwaarden in kaart. Schipper Credion is bovendien sterk in het vinden van alternatieve financiers. Dat is belangrijk, omdat het niet langer vanzelfsprekend is dat uw eigen bank de gevraagde financiering verstrekt.

 
 

Eén van de alternatieve financiers is het Mkb Impulsfonds. Dit fonds, gevoed door het pensioenfonds voor de detailhandel, is bedoeld om het mkb risicodragende leningen te verstrekken. Door de inzet van Schipper Credion heeft een relatie van Schipper onlangs zijn overname kunnen financieren, welke bancair niet te realiseren was.

Meerdere financieringsvormen
Het benutten van meerdere financieringsvormen biedt meer mogelijkheden om een financieringsaanvraag in te vullen. Zo hebben we onlangs een financieringsoplossing gerealiseerd met meerdere financiers. Naast de bank, die 80% van de investering wilde financieren, vonden wij een informal investor. De rente op de door hem verstrekte risicodragende lening is weliswaar hoger dan de bancaire rente, maar gemiddeld betaalt de ondernemer voor deze totale investering een zeer aanvaardbaar percentage. De koper is hiermee geholpen, omdat hij zijn plan betaalbaar kan uitvoeren en de informal investor ontvangt een veel hogere rente dan door de banken wordt vergoed.

Investeringsplannen of meer rendement?
Als u wilt investeren in goede plannen én een aantrekkelijk rendement of wanneer u financiering zoekt voor uw investeringsplannen, neem dan contact op met de Schipper Credion financieringsadviseurs, Dick de Jong (Drechtsteden) en Hans van Dienst (Zeeland). Zij adviseren u graag.

 
Terug naar overzicht
Gebeld worden