De accountant naast de ondernemer

De jaarrekening, controles en andere administratieve werkzaamheden laat u over aan de accountant van Schipper. Dat is iemand die u vertrouwt, die u goed adviseert en waarmee u kunt sparren. 

Quickscan Eerste Hulp Bij een Persoonlijke Crisissituatie

Veel ondernemers schatten het risico op het plotseling wegvallen als gevolg van een ziekte of ongeval laag in. Dat maakt dat ze weinig tot geen maatregelen nemen om hun onderneming en gezin tegen de impact hiervan te beschermen. Uit ervaring weten wij dat de impact van een ‘noodscenario’ erg hoog kan zijn. Ook als de onderneming meerdere eigenaren heeft. De bedrijfscontinuïteit kan snel onder druk komen te staan als het vertrouwen van medewerkers, klanten en leveranciers in de toekomst van de onderneming afneemt. Het gevolg kan zijn dat de (financiële) stabiliteit in gevaar komt en de onderneming uiteindelijk haar activiteiten moet staken met alle gevolgen van dien 

De Schipper Groep heeft een quickscan ‘Eerste Hulp Bij een Persoonlijke Crisissituatie (EHPC)’ontwikkelt om u inzicht te geven in uw situatie en te laten nadenken over de impact van een noodscenario op uw bedrijf, uw personeel en uiteraard uw gezin.

Vanzelfsprekend staan wij u graag terzijde om stappen te zetten om de impact van een noodscenario te verlagen. Na het invullen van de Schipper scan EHPC nemen wij binnen enkele dagen telefonisch contact met u op om de resultaten van de scan met u door te nemen. De door u ingevulde scan vormt een goede basis voor het opstellen van een op maat gemaakt Eerste Hulp bij Persoonlijke Crisissituatieplan inclusief bijbehorend stappenplan. Hiermee kunt u uw naasten, personeel en vertrouwenspersonen goed voorbereiden op een situatie waarin u onverwacht niet in staat bent om zelfstandig te handelen.

Heeft u vragen over de Schipper scan EHPC, neem dan contact op één van onze adviseurs 
Marco Hofma of Koen Laseroms via 0162 684 200.

Doe de Schipper scan ‘Eerste Hulp Bij een Persoonlijke Crisissituatie (EHPC) 

 

 

Uw contactpersoon

M.D. (Marco) Hofma AA
  • M.D. (Marco) Hofma AA
  • Partner/Manager accountancy
  • Watertorenstraat 6
  • 4921 XG Made
  • Tel: 0162 68 42 00
  • Mobiel: 06 42 75 85 05
  • mhofma@schippergroep.nl
Contact pagina