De accountant naast de ondernemer

De jaarrekening, controles en andere administratieve werkzaamheden laat u over aan de accountant van Schipper. Dat is iemand die u vertrouwt, die u goed adviseert en waarmee u kunt sparren. 

Corporate Finance

Strategische vraagstukken en veranderende marktomstandigheden vergen een blik op lange termijn. Schipper Accountants werkt voor Corporate Finance vraagstukken nauw samen met Groenewegen & Lukaart Corporate Finance B.V. Samen met het team van Groenewegen & Lukaart hebben we alle kennis en ervaring in huis om samen met u de juiste financiële strategie te bepalen. Corporate Finance omvat een breed scala aan activiteiten op het gebied van:

Het waarderen van ondernemingen (waardebepaling) speelt hierin vaak een belangrijke rol.

De ondernemer als persoon

De kracht van onze specialisten is dat zij niet alleen de waarde van geld kennen, maar ook oog hebben voor de ondernemer als persoon. Ondernemers kunnen hierdoor vertrouwen op oplossingen en adviezen die niet alleen financieel, maar ook gevoelsmatig kloppen.

Ondersteuning van A tot Z

Onze specialisten zorgen voor een gedegen en overzichtelijk proces en begeleiden u hierin stap voor stap. Bij een succesvol corporate finance traject gaat het namelijk niet alleen om de transactie zelf, maar ook om de goede advisering voorafgaand en na afloop van het traject. 

Voor meer informatie of vragen neemt u contact op met uw relatiebeheerder of met Rutger Groenewegen / Wim Lukaart van Groenewegen & Lukaart Corporate Finance B.V. via www.groenewegen-lukaart.nl / info@groenewegen-lukaart.nl.

Nieuws

 • 24 apr

  Inkomensafhankelijke combinatiekorting en co-oudersc...

  De inkomensafhankelijke combinatiekorting, IACK, is een heffingskor...

  Lees verder
 • 19 apr

  Voorkom belastingrente met voorlopige aanslag

  De huidige lage rentestand heeft geen invloed op de hoogte van de b...

  Lees verder
 • 10 apr

  Verruimde HIR voor stopper veehouderijsector Noord-B...

  De veehouderij in de provincie Noord-Brabant zit in een transitiefa...

  Lees verder
 • Meer nieuws