De accountant naast de ondernemer

De jaarrekening, controles en andere administratieve werkzaamheden laat u over aan de accountant van Schipper. Dat is iemand die u vertrouwt, die u goed adviseert en waarmee u kunt sparren. 

Bedrijfsoverdracht: op tijd starten met stoppen

  • Geplaatst door Afdeling Communicatie
  • In de categorie Schipper Groep
  • Op 11 mei 2017

Alle ondernemers krijgen er vroeg of laat mee te maken: het overdragen van hun onderneming. Dit jaar bieden de Schipper Groep en Rabobank Het Haringvliet ondernemers uit de regio’s Hoeksche Waard, Goeree-Overflakkee en Rotterdam een interessant programma rondom het complexe thema bedrijfsoverdracht. Zij bundelen en delen hun specialistische kennis en brengen ondernemers met elkaar in contact door middel van (geheel kosteloze) bijeenkomsten en workshops. Gedurende 2017 worden er diverse workshops gegeven waar ondernemers onder begeleiding van specialisten handvatten worden geboden en ervaringen kunnen worden uitgewisseld met collega-ondernemers.

In april werd de campagne ‘Bedrijfsoverdracht: op tijd starten met stoppen’ afgetrapt. Tijdens een interactieve bijeenkomst werden ruim 80 ondernemers meegenomen in de uitdagingen die spelen rondom de bedrijfsoverdracht. In mei en juni werden twee workshops gegeven waarin diverse ondernemers aan de slag gingen met de dynamiek in het familiebedrijf en fiscaliteiten bij bedrijfsoverdracht. Dit jaar vinden diverse workshops plaats waarin vraagstukken rondom bedrijfsoverdracht centraal staan. Maandag 23 oktober a.s. vindt een volgende workshop plaats:

Waardebepaling en waardecreatie
Maandag 23 oktober, 18:30 uur – 21:30 uur.

Direct aanmelden

Wat is uw onderneming eigenlijk waard? Welke rol speelt waarde bij de prijsvorming? Waarde wordt niet gecreëerd bij overdracht, maar voorafgaand aan een overdracht. Over welke instrumenten beschikt u om de waarde van uw onderneming positief te beïnvloeden? Bent u benieuwd geworden hoe u de waarde van uw onderneming kunt vergroten? Geef u dan op voor deze workshop.
 
Programma
18.30 uur Ontvangst met een lichte maaltijd
19.00 uur Start workshop
20.00 uur Pauze
20.10 uur Vervolg workshop
21.30 uur Afsluiting
 
Locatie
Rabobank Het Haringvliet
Reedijk 8
3274 KE Heinenoord     

Meer informatie en aanmelden
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze workshop. Mogen we u verwelkomen?
Meld u dan aan.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met uw adviseur of bel onze afdeling Communicatie op telefoonnummer 0113 23 94 00 of mail: communicatie@schippergroep.nl.
 
Wij kijken uit naar uw komst!


U kunt zich ook alvast inschrijven voor (een van) de andere workshops*:

Zorg voor later – 14 november 2017
De bedrijfsoverdracht is aanstaande. Dat brengt nieuwe uitdagingen en keuzes op zakelijke en financieel vlak met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan een goed financieel plan. Wat kunt u daarvoor regelen? Als bedrijfsopvolger krijgt u in het kader van een overname ook te maken met een nieuw speelveld waarbinnen u gaat opereren. Welke zaken kan en moet u als opvolger verzorgen? Benieuwd geworden? Geef u dan op voor deze workshop.
» Aanmelden voor deze workshop.

 

* Alle workshops vinden plaats bij Rabobank Het Haringvliet (Reedijk 8, Heinenoord) van 18:30 uur - 21:30 uur. 
Terug naar overzicht

Uw contactpersoon

E. (Edwin) van Belle
  • E. (Edwin) van Belle
  • Senior adviseur
  • Escudostraat 37
  • 2991 XV Barendrecht
  • Tel: 010 48 00 155
  • Mobiel: 06-15449618
  • evanbelle@schippergroep.nl
Contact pagina