De accountant naast de ondernemer

De jaarrekening, controles en andere administratieve werkzaamheden laat u over aan de accountant van Schipper. Dat is iemand die u vertrouwt, die u goed adviseert en waarmee u kunt sparren. 

Online boekhouden

Uw prestaties helpen verbeteren en u het ondernemen zo makkelijk mogelijk te maken. Dat is ons doel. Daarom willen wij zo veel mogelijk voor u te digitaliseren en zo de administratieve lasten verlichten met Schipper Online.

Wilt u gebruik maken van online boekhouden? Dan ondersteunen en adviseren wij u graag! We hebben voor u meer informatie op een rijtje gezet:

Online boekhouden
Een online boekhoudpakket is voor u bereikbaar waar en wanneer u maar wilt, zolang u internet heeft. Onze voorkeur gaat uit naar: Twinfield en Exact Online. Met deze pakketten is een efficiënte verwerkingswijze van de administratie mogelijk. Hierbij valt te denken aan het leggen van bankkoppelingen, waardoor bankmutaties automatisch worden ingelezen in de financiële administratie. U kunt betaalbatches aanmaken die worden ingelezen in het bankprogramma. Tevens kan er met het pakket worden gefactureerd, waarbij de factuur direct wordt verwerkt in de financiële administratie. De gegevensopslag vindt daarbij plaats in Nederland en valt dus onder Nederlands recht.

Eenvoudig inscannen van facturen
Met onze scan & herken oplossing (Basecone) is het gesleep met facturen en kassabonnetjes definitief verleden tijd. Facturen kunt u eenvoudig scannen of fotograferen en direct versturen; simpel en snel. Tevens kunt u het zo inrichten dat facturen direct vanuit de leverancier worden ingelezen in Basecone. Basecone kijkt vervolgens wat hij kan herkennen van deze factuur en maakt hier een voorstelboeking van. Tot slot wordt de boeking (met of zonder autorisatie) doorgezet in uw online boekhouding. Hoe “slimmer” u het systeem inricht, hoe meer er van de factuur wordt herkent, hoe minder handmatige verwerking is vereist.

Uw eigen online dashboard
Met behulp van een online dashboard geven wij u inzicht in uw administratie. Visionplanner Cloud is een pakket dat specifieke informatie op overzichtelijke wijze kan opvragen. Deze informatie kan worden gebruikt om sturing te geven aan de onderneming. Tevens is het mogelijk om prognoses op te stellen en deze af te zetten tegen de werkelijkheid.

Overal toegankelijk
Al uw gegevens staan veilig in de cloud. U hoeft geen boekhoudpakketten te installeren of te updaten. Wij richten uw boekhouding zorgvuldig voor u in en kijken op de achtergrond mee. Met uitsluitend het gebruik van een internetbrowser heeft u altijd en overal toegang tot de meest actuele financiële gegevens van uw onderneming. Schipper Online garandeert bovendien de privacy van uw gegevens. De gegevensopslag vindt daarbij plaats in Nederland en valt dus onder Nederlands recht.

Realtime informatie
Ondernemen is kansen pakken, zodra die zich voordoen. Met Schipper Online beschikt u altijd en overal over de meest actuele cijfers van uw bedrijf. Zo kunt u razendsnel anticiperen op ontwikkelingen en hoeft u gaan kansen voorbij te laten gaan.

Overstapservice
Natuurlijk zorgen wij voor een soepele overstap van uw administratie naar onze online oplossingen. U kunt direct starten.

Wilt u meer weten over Schipper Online of wilt u een demo-sessie bijwonen? Neem dan contact op met uw vaste adviseur.

Certificering

Onze medewerkers hebben meerdere trainingen gevolgd, zijn gecertificeerd voor zowel Twinfield als Exact Online en hebben kennis van deze online bedrijfssoftware op het hoogste niveau. Zij weten het maximale aan mogelijkheden uit online boekhouden te halen zodat u zich als ondernemer geen zorgen hoeft te maken over de administratie.

 

Uw contactpersoon

M. (Michel) Meeuwse
 • M. (Michel) Meeuwse
 • Senior Adviseur ICT
 • Schermerhornstraat 2
 • 4463 XD Goes
 • Tel: 0113 23 94 00
 • Mobiel: 06-11705378
 • mmeeuwse@schippergroep.nl
Contact pagina

Nieuws

 • 24 apr

  Inkomensafhankelijke combinatiekorting en co-oudersc...

  De inkomensafhankelijke combinatiekorting, IACK, is een heffingskor...

  Lees verder
 • 19 apr

  Voorkom belastingrente met voorlopige aanslag

  De huidige lage rentestand heeft geen invloed op de hoogte van de b...

  Lees verder
 • 10 apr

  Verruimde HIR voor stopper veehouderijsector Noord-B...

  De veehouderij in de provincie Noord-Brabant zit in een transitiefa...

  Lees verder
 • Meer nieuws