De accountant naast de ondernemer

De jaarrekening, controles en andere administratieve werkzaamheden laat u over aan de accountant van Schipper. Dat is iemand die u vertrouwt, die u goed adviseert en waarmee u kunt sparren. 

Accountants & controle

Een goede schoenmaker blijft bij zijn leest. Daarom laat u de cijfers, controles en andere administratieve werkzaamheden aan de accountant van Schipper over. Iemand die u vertrouwt, die u adviseert en waarmee u kunt sparren over bedrijfseconomische vraagstukken.

Accountants

Onze accountants werken in teams en zorgen voor het samenstellen en/of controleren van de jaarrekening en verzorgen de fiscale aangiften. Dit doen we op een zo efficiënt mogelijke manier, want ook u weet: arbeid is prijzig. Wij investeren daarom continu in informatisering om de effectiviteit en toegankelijkheid voor zowel medewerkers als relaties te optimaliseren.

Schipper Accountants kent de markt en uw branche. Onze accountants denken met u mee over de toekomst van uw onderneming, bedrijfseconomische vraagstukken maar ook de problemen van vandaag. Wanneer nodig schakelen zij specialisten vanuit andere Schipper disciplines in om u ook bij te kunnen staan bij bijvoorbeeld personeels- of financieringsvraagstukken.

Controlepraktijk

Is uw organisatie controleplichtig? Dan voert Schipper vanuit de controlepraktijk voor u de controles uit. Schipper heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) tot het uitvoeren van de wettelijke controles. Naar aanleiding van het controleren van de jaarrekening geven wij u adviezen om de efficiency van uw processen te waarborgen of te optimaliseren. Wij worden ook ingezet voor overige assurance-opdrachten, assistentie bij due dilligence onderzoeken, ISAE 3402 onderzoeken en onderzoeken van toekomstgerichte informatie.

Beoordelingsverklaring

Naast de controleactiviteiten voert de controlepraktijk ook beoordelingswerkzaamheden uit. Tijdens de beoordeling leggen wij de focus op de opzet van de administratieve organisatie. Naar aanleiding hiervan voorzien wij u van adviezen om eventuele risico's te minimaliseren.

Pre-audit service

Is de jaarlijkse controle een belasting voor uw organisatie? Dan zet u de pre-audit service van Schipper in! Wij nemen het werk uit handen door te assisteren op het gebied van het samenstellen van de jaarrekening tot het opstellen van specificaties voor de controlerend accountant. Zo komt u nooit voor vervelende en tijdrovende verrassingen te staan.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, neem dan contact op met één van onze medewerkers.


 

Uw contactpersoon

E. (Edwin) van Tatenhove AA
 • E. (Edwin) van Tatenhove AA
 • Senior Manager Accountancy
 • Stadhuisplein 20
 • 4382 LG Vlissingen
 • Tel: 0118 48 68 48
 • Mobiel: 06 51 39 95 72
 • evantatenhove@schippergroep.nl
Contact pagina

Nieuws

 • 14 dec

  Nu subsidie Jonge landbouwers

  Bent u Jonge landbouwer? Dan kunt u t/m 8 februari 2019 (17.00 u) d...

  Lees verder
 • 14 dec

  Fosfaatrechten: nuka's en fokstieren

  Onlangs heeft RVO bekendgemaakt hoe u om moet gaan met nuchtere kal...

  Lees verder
 • 14 dec

  Eindejaarstips Agro

  Het einde van het jaar 2018 komt in een rap tempo in zicht. Voor de...

  Lees verder
 • Meer nieuws